måndag 4 juni 2012

Träningsstart och städdag i Åmsele!

Först av allt, ett stort TACK (!) till alla underbara medlemmar som slitit på hygget i helgen och idag. Fantastiskt bra jobb! Ett särskilt tack ska Peter Holmlund ha för sin insats som arbetsledare på hygget, ovärdeligt. Även Fredrik, som fixat planteringsjobbet, förtjänar ett särskilt tack. Då vi bara tog bilder som skulle ge en felaktigt förskönad bild av planteringen spar vi dem till ett annat tillfälle. För den som undrar hur vädret var är +7 och horisontellt regn en rätt träffsäker beskrivning av åtminstone lördagen.

Nationaldagen, tillika vårstädningen i Åmsele, börjar närma sig. Samling i Åmsele kl 10 för att städa ur stugan och röja upp kring och i banan. Tanken är att vi i mån av tid även ska hinna paddla tillsammans där. De som vill paddla ses i Rödåsel kl 9 för lastning av kajaker mm. Takräcke är att rekommendera så slipper vi lasta allt för mycket på ett tak. Under dagen äter vi medhavd lunchmatsäck. Det kommer också behövas diverse städutrustning så ta med det du tror kan komma till användning.

Sist men störst så börjar nybörjarträningarna utomhus i Rödåsel i veckan. Vi kommer att köra torsdagar kl 18. Fortsättningsgruppen kör söndagar och torsdagar kl 18. Söndagsträningen kommer eventuellt att variera i tid och plats och i så fall sker det i dialog mellan tränare och aktiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar