måndag 25 juni 2012

Inbjudan SC 4 Kanotslalom & MOW, Lissfors

Här hittar du inbjudan till Sverigecup 4 i kanotslalom i Lissfors den 15:e juli. - länk

Under samma helg kommer det vanligtvis väldigt lyckade arrangemanget Masters of Water gå av stapeln i Lissfors. Så här skriver arrangören om evenemanget:


"En spännande och rolig tävling där du som deltagare får visa upp dina färdigheter i tre grenar: Störtloppssprint, Freestyle och Kajakcross. Det här är en Sverriges roligaste och största tävlingar som avgörs en av forsarna i Dala-Floda. Dessutom, det är här en tävling för alla, så det spelar ingen roll om du paddlat i en vecka eller fem år för det är den med störst vilja som vinner!

Tävlingen äger rum under lördagen och det kommer finnas mat att köpa på plats. Ett mer specifikt schema för dagen kommer inom kort. Det kostar 100;- att delta i tävlingen och du anmäler dig lättast via mail till kurs@kajaktiv.se"


Preliminära tider för MOW finns att läsa här: länk


Efterlysning
Den aktuella helgen är vi ovanligt tajt om ledare som kan åka på tävlingarna och efterlyser därför, extra starkt, föräldrar som kan tänka sig åka ner med de aktiva. Väl där finns Maria på plats att hjälpa till med ledarbiten plus att de tävlande numera är relativt självgående. Hör av dig till Robin eller Benjamin om du kan tänka dig åka så får du mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar