Guldpaddeln

Guldpaddeln är ett pris som instiftades i klubben 2002. Det är en utmärkelse för god klubbinsats och utdelas på årsmötet. Vem som får Guldpaddeln och med vilken motivering avgör de tre senaste pristagarna.


2017
Priset gick till Isak Renöfält somär en av Åmsele Forspaddlares medlemmar som aktivt driver klubben framåt genom att komma med tankar och idéer för att utveckla klubben. Isak utvecklas även stort i sitt ledarskap inom förening.
Isaks engagemang, glada humör och humor lockar ofta fram skratt och leende läppar något som gör honom till en mycket uppskattad ledare och klubbkamrat.

2016
Priset gick till Ronny Strömqvist som under 2016 arbetat hårt för att utveckla klubben. Hans stora engagemang i Rödåsel har varit av stor betydelse för Åmsele Forspaddlare och är ett arbete klubbens kanotister kommer kunna njuta av många år framöver. Ronny kommer alltid med energi, humor och bra idéer till klubbens verksamhet och är mycket uppskattad bland föreningens övriga medlemmar.

2015
Priset gick till Robin Lindberg som under 2015 har arbetat hårt för föreningen och har drivit klubben framåt under många år. Robin ställer upp i vått och tort och ordnat med olika evenemang för ÅFP och paddelsverige. Han är en även mycket begåvad tränare och en god klubbkamrat som alltid är där för att hjälpa till!

2014
Priset gick till Sara Renöfält som under 2014 har utvecklats stort i sin paddling, men också som aktiv ledare i föreningen.
Hon är ansvarstagande, driven, en mycket god klubbkamrat och alltid på bra humör. Hennes glädje smittar av sig på alla i hennes närhet. Detta gör henne till en förebild för föreningens övriga medlemmar.


2013
Priset gick till Peter Holmlund för att han under åren som gått har hjälpt till i vått och torrt. Han har haft ett stort engagemang i styrelsearbete och lett klubben mot nya utmaningar och resor.

2012
Priset gick till Alvina Skogman för att hon under 2012 varit engagerad och aktiv på träningarna. Tack vare sin drivkraft och sin vilja att träna mycket har Alvina utvecklats och blivit en duktig paddlare i både kanotslalom och i freestyle. 


2011
Priset gick till Katharina Bömer-Schulte som är årets nykomling i Åmsele Forspaddlare. För hennes engagemang och vilja för att bli en bra paddlare. Katharinas positiva personlighet smittar av sig till de andra i klubben. Hon har utvecklats mycket under det gångna året och är alltid villig att ge en hjälpande hand.

2010
Priset gick till Nina Holmlund som under 2010 visat stort engagemang i klubben, dels genom sin egen paddling men även genom sina ledaregenskaper. Med dessa har Nina kunnat lära ut tekniker trots att hon ännu inte behärskar dem själv. Nina är en förebild för andra ungdomar i klubben.

2009
Priset gick till Maria Lindgren för mångårigt aktivt engagemang både inom Åmsele Forspaddlare och för paddelsverige, för insatser som lett till bra tävlingsresultat såväl nationellt som internationellt. Med prestationer som aktivt deltagande i freestylelandslaget i över tio år liksom flertalet top 5-placeringar under dessa har hon gjort sig ett namn och blivit en förebild i paddelsammanhang. Trots personliga satsningar och framgångar har hon stått nära ÅFP i dess åtaganden på ett föredömligt vis och gett klubben ett ansikte utåt.

2008
Priset gick till Jörgen Eriksson för ett mångårigt engagemang i klubbens aktiviteter. Började som aktiv yngre ungdom och genom åren övergick även till ledare. Jörgen har bidragit till breddning av aktivitetsutbudet i klubben med bland annat äventyr och friluftsinriktning. Jörgen är en positiv förebild för de kommande generationerna.

2007
Priset gick till Lotta Andersson för att under många år varit en drivande kraft bakom klubbens utveckling genom mångårigt arbete i styrelsen, inte minst med dess ekonomi och i styrelsen alltid försökt att se saker ur flera perspektiv. Även för förmågan att alltid peppa klubbens ungdomar att i alla lägen utvecklas vidare.

2006
Priset gick till Benjamin Ahlgren för ett lysande tävlingsår med vinst i ungdomscupen 2005.

2005
Priset gick till Jan Gustafsson för ett fantastiskt ledarskap och verksamhet samt en stor vilja att förmedla alla sina kunskaper till alla, inom klubbens områden under lång tid.

2004
Priset gick till Thomas Lindberg för ett stort engagemang i styrelsearbete, klubbens aktiviteter samt en utmärkt service vid SM-tävlingarna 2004.

2003
Priset gick till Robin Lindberg för förtjänstfullt deltagande i klubbens verksamhet och tävlande för Åmsele Forspaddlare under 2003.

2003
Priset gick till Lotta Andersson för förtjänstfullt deltagande i klubbens verksamhet för Åmsele Forspaddlare under 2002.

2002
Priset gick till Maria Lindgren för förtjänstfullt deltagande i klubbens verksamhet och tävlande för Åmsele Forspaddlare under 2001.