måndag 11 april 2011

Fram med kalendern

Om du inte redan fört in vårens klubbaktiviteter i kalendern så är det dags nu. Här följer de aktiviteter vi diskuterade på årsmötet.
  • 17-22/4 Slalomläger i Falun. För de äldre i klubben.
  • 13-15/4 Tävlingshelg med slalomtävling i Västerås på lördag och i Falun på söndagen. Beprövat koncept som brukar vara enormt lärorikt och ge mersmak för kanotslalomens ädla konst.
  • 28/5 Plantering. Genom en dags plantering med hela klubben spar vi många timmarslottförsäljning. Vi brukar bli många som hjälps åt och då går det som bekantsnabbare än om jobbet ska göras av få individer. (Kan eventuellt komma att byta datum med fixardagen)
  • 4/6 Fixardag i Åmsele. Klubbstugan ska städas ut inför tävlingen och kommande träningsläger och slalombanan ska rustas upp. Troligt är att man även får användning för röjsågen. (Kan eventuellt komma att byta datum med planteringen)
  • 12-17/6 Falu kanotklubb och troligen fler klubbar har träningsläger i Åmsele vilket innebär bra paddelsällskap för den sugne.
  • 18/6 Klubben arrangerar tävling i Slalom och störtlopp.

I helgen arrangerades tävlingar i Slalom och Kajakcross i Uppsala. Deltagare från Åmsele Forspaddlare var Maria Lindgren och Robin Lindberg. Nedan finns länkar till resultat från slalomtävlingen samt film och bildbevis. Anmärkningsvärt är att en nöjd Robin knep en fjärdeplats framför både Jonas Friedel och Johan Strandberg som bägge tränar på elitcentret i Falun.


Avslutningsvis, två bilder från helgen. Hämtade från Pär Egnells hemsida. Till vänster ses Maria i täten i kajakcrossen och till höger en bild på Robin från kanotslalomen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar