onsdag 23 mars 2011

Nyheter från årsmötet

I söndags hade klubben årsmöte och här kommer en liten uppdatering från det.

Styrelsen för kommande verksamhetsår är följande:
Ordförande: Benjamin Ahlgren
Sekreterare: Ester Ahlgren
Kassör: Thomas Lindberg
Ledamöter: Robin Lindberg & Fredrik Nilsson
Suppleanter: Ove Svensson & Peter Holmlund

Benjamin Ahlgren röstades därmed in som ordförande efter Robin Lindberg som gjort en strålande insats under 2010. Avgick gjorde Mats Andersson som även han bidragit till positiv utveckling av Åmsele Forspaddlares verksamhet under året. Ny i styrelsen är Peter Holmlund som vi är övertygade om kommer vara viktig i styrelsens arbete för en fortsatt bra och utvecklande klubbmiljö.

Medlemsavgift. Årsmötet gick på styrelsens förslag om oförändrad medlemsavgift. Dvs.

Familj: 500kr
Enskild medlem: 200kr
Stödmedlem: 100kr

För information om vart inbetalningen ska ske, se medlemskap. Kassör Thomas Lindberg hälsar att medlemsavgiften bör betalas in så snart som möjligt.

Guldpaddeln. Klubbens ärorika pris som vid varje årsmöte ges till en klubbmedlem som på olika sätt gjort en viktig insats för klubben, genom tävlingsresultat, banbygge eller som enastående resechaufför. I år gick priset till Nina Holmlund och motiveringen finns att läsa under Guldpaddeln.

Planering. Under mötet pratades det om sommarens aktiviteter och vilka hållpunkter, tävlingar och träningsläger klubben planerar att genomföra under kommande säsong. Mer info om vad som sades kring detta kommer upp här på hemsidan så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar