tisdag 1 juni 2010

Hör upp!

Träningsstart:
Du har väl inte missat att forsträningarna drar igång på torsdag (3/6)? Vi ses klockan 18.30 i Rödåsel. Tränare då är Benjamin & Robin.

OBS!
Under träningen kommer det vara en föräldraträff ang. planteringen. Det kommer också finnas klubbjackor att pröva för beställning till reducerat pris (mörkblå softshelljacka). Det är därför viktigt att så många som möjligt kommer på träningen, jackorna är tänkta till alla, vuxna som barn!

Plantering:
Nu börjar det dra ihop sig inför planteringen, på lördag (5/6) är det dags. Att plantera skog är en punktinsats som i flera år skonat oss från diverse kakförsäljningsuppdrag och som dessutom brukar vara riktigt trevlig. Hoppas du har möjlighet att hjälpa till!

Vi har tilldelats ett bra hygge i Skivsjö. Där ska vi sätta drygt 14000 tallplantor. Under dagen bjuder klubben på lunch enligt tradition. Styrelsen har skrapat ihop ett antal planteringsrör att plantera med men har du möjlighet så ta gärna med rör.

Mer information om tider, exakt plats mm. kommer senare.

OBS!
För att vi i styrelsen ska ha koll på hur många vi blir på planteringen vill vi att ni mejlar styrelsen och meddelar om du kommer samt hur många planteringsrör ni kan ta med. Det räcker med ett mejl per familj. Märk mejlet med ämnet "Anmälan Plantering". Om du inte har möjlighet att komma får du gärna skriva ett mejl ändå så vi vet att informationen gått fram. Har du önskemål om specialkost så skriver du även det i mejlet.


//Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar